čtvrtek 8. listopadu 2007

Božské tělo v Puppu

Minulým rok, skoro když se blížilo jaro, pořádali čtvrťáci z naší školy svůj maturitní ples. Trochu nervózní atmosféra odrazovala některé jedince vydržet až do konce.
Možná kdyby věděli, že spíš teda ženskou polovičku za chvilku rozpálí boží tanečník ve strážnickém obleku, tak by neodešli. Kolem parketu se tedy shromáždila větší skupina slečen a žen a nedočkavě pohlížela na muže rysů hodných obdivu.
Třídní profesorka ve společenském neodolala a přidala se ke svlékání svršků... ale když striptér ukázal své tělo, skupina kolem parketu se trochu zúžila protože pánská polovička při pohledu na svojí ženu, slečnu a ostatní dívky jak se rozplývají nad tímto strážníkem, a skoro jim ukapává slina, to musela jít zapít alkoholickým drinkem tvrdšího rázu...
Myslím, že tento pohled nám už nikdy nikdo nevynahradí, budeme holt muset slintat dál...

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Čau holky:-)Fakt zajímavý.Všechno jsem si přečetla a smekám.Jestli sem příjde nějaký chlap a přečte si to..možná že někdy naší kritiku přijmou,pochopí a začnou se chovat trochu lidsky.Jenže má to háček,až se tohle stane už to nebudou chlapy,ale asi nějaký jiný příšery,který budou mít jiný vady.Můžem být šťastný,že jsme ženy a s klidem v duši a s úsměvem na tváři se bavit na jejich skromné účty:-)Zůza V.

Martin řekl(a)...

A prý že charismatičtí a oslnivě krásní muži neexistují... ;-)

Joannka řekl(a)...

Já tu holku zabiju.. úznávám, striptér byl božskej, ale takhle to prezentovat zrovna na stránkách s feministickým podtextem..

Péťa řekl(a)...

A my jsme odešli už v jedenáct.... :-D

Jsou violoncellistky nymfomanky?