středa 7. listopadu 2007

Filipika proti Margotce

Margotka nemá pravdu!!!
Charismatičtí, oslnivě krásní muži jistě existují! Myslím si, že šťastná manželství jsou toho důkazem. Pokud se přeci někdo zamiluje, tak jeho drahá polovička je pro něj charismatická a oslnivě krásná! Ale jsem si jist, že existují muži i ženy s již zmíněnými vlastnosmi i bez zamilování.
Drazí přátelé uklidněte se, probouzet se nemusíte, jen hledejte!
Teď bych se rád vyjádřil k oné věčné infantilnosti mužů. To, že jsme ve vývinu o dva roky pozadu, neznamená, že jsme zaostalejší a infantilnější, než ženy. Je to naprosto individuální! Margotky tvrzení ohledně této záležitosti žádné vědecké studie neprokazují. Je pouze prokázáno, že se dívky vyvíjí dříve, aby za svůj život mohly mít co nejvíce dětí, a aby byly schopny se jim co nejdéle věnovat a starat se o ně.
U nás mužů vývoj pozadu být může. Když nad tím začneme uvažovat čistě logicky, bez jakýchkoli sociálních a etických pravidel, muž za svůj život může mít mnohem více dětí než žena. Po té, co přivede ženu do jiného stavu, i ten stejný den s ním může otěhotnět jiná žena. (ale tohle zas není třeba tolik vysvětlovat, že??)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Anonymní řekl(a)...

Debílku trapnej!

Joannka řekl(a)...

k smazanému komentáři:
docela nevhodný text.. doufám, že chápeš, proč jsem to smazala;)

Jsou violoncellistky nymfomanky?